Versiune: v.18.22.200
exista o notiune relativ noua (aveti poza in mailuri)
timp procesare comanda...adica eu pot lista produse pe emag chiar daca nu am stoc fizic in firma
daca timp procesare comanda=0....atunci trebuie sa livrez in 24 de ore
daca = 1....48 ore...daca 2.....72 ore etc
chiar daca setez in emag timp procesare =9.....trebuie sa ii trimit si stocul disponibil la furnizor
acum nexus-ul imi trimite stoc 0....ca urmare 800 si ceva de produse emagul le-a scos de pe site
le-a inactivat
trebuie sa gasim o solutie sa pot actualiza dintr-un excel 2 campuri....timp procesare comanda si stoc extern furnizor
dupa ce sunt actualizate in nexus trebuie sa ajunga si in emag
orice varianta e buna
numai sa putem rezolva
e nasol ca intr-o singura zi i-am scos de pe emag 40 % din produse
Adăugare câmp „Includ în stocul exportat comenzile către furnizori†în cadrul modulului „Magazine OnLineâ€
Adăugare câmp „Includ în stocul exportat comenzile către furnizori†în cadrul modulului „Magazine OnLineâ€
Florin Mateş
___
Un om informat e un om puternic.
___

- admin
- _________________
RE: Adăugare câmp „Includ în stocul exportat comenzile către furnizori†în cadrul modulului „Magazine OnLineâ€
ÃŽn cadrul modulului „Magazine OnLine†am adăugat câmpul „Includ în stocul exportat comenzile către furnizoriâ€. ÃŽn cazul în care această opÈ›iune este bifată È™i stocul din firmă este diferit de 0, atunci timpul de procesare este 0. Dacă stocul din firmă este 0, atunci timpul de procesare este cel trecut în nomenclator.

-webadmin-
NexusMedia
___
Nu-ți fie frică să faci un pas mare. Nu poți trece o prăpastie din două sărituri mici. (David Lloyd George)
NexusMedia
___