Introducere raport de tip sursa de date formulare HTML in modul Lansare productie

Avatar utilizator
Atac
_________________
_________________
Mesaje: 466
Membru din: 19 Feb 2014, 13:54
Localitate: Suceava
Contact:

Introducere raport de tip sursa de date formulare HTML in modul Lansare productie

Mesajde Atac » 07 Sep 2017, 03:00

Versiune: v.17.21.35
Clientul doreste un raport (de preferat un raport de tip formular, cu sintaxa html, personalizabil) care sa permita afisare dupa cum urmeaza - un fel de antecalculatie:

- Antet cu urmatoarele campuri: numar lansare, data lansare

- Tabel 1 cu produse finite rezultate din lansare cu coloane: Beneficiar (daca lansarea se realizare cu adaugare din comanda client, sa se preia clientul din comanda: Partener/Gestiune), Denumire produs finit, grupa produs finit, clasa produs finit, subclasa produs finit, calapod produs finit, culoare produs finit, dimensiune produs finit, cantitate produs finit lansata. Se doreste ca tabelul sa permita total pe cantitate sau se se poata adauga o variabila cu totalul in codul html.

- Tabel 2 cu ingrediente/materii prime si manopere, centralizat conform retetelor produselor finite prinse in lansare, cu grupare dupa faze de productie (croit, cusut, talpuit). Coloanele necesare pt. afisat in raport: cod extern, denumire, unitate de masura, cantitate normata (conform retetei), cantitate specifica (conform antecalculatiei, cu eventuale corectii operate manual fata de cantitatea normata)

- Schita/Schite produse finite preluate din pagina Linkuri-Atasamente a retetelor de produs finit, pentru toate produsele finite de pe lansarea in productie (se doreste si suprimarea afisarii schitelor dublate - de ex., acelasi produs cu marimi diferite are aceeasi schita si daca se lanseaza mai multe produse similare dar diverse marimi sa se afiseze doar o schita).
Catalin Morariu

___
:blue35: Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

Avatar utilizator
admin
_________________
_________________
Mesaje: 59
Membru din: 16 Ian 2014, 14:46
Localitate: Iasi, Romania
Contact:

RE: Introducere raport de tip sursa de date formulare HTML in modul Lansare productie

Mesajde admin » 19 Oct 2017, 13:39

In cadrul modulului Lansare productie am introdus posibilitatea de a crea formulare HTML. In cadrul formularului exista 3 tabele care se pot afisa sau nu, in functie de necesitatile utilizatorilor : Tabel produse, Tabel ingrediente si Tabel schite. Tabelul schite preia schitele produselor finite atasate in pagina Linkuri-Atasamente a retetelor de produs finit.
-webadmin-
NexusMedia
___
:idea: Nu-ți fie frică să faci un pas mare. Nu poți trece o prăpastie din două sărituri mici. (David Lloyd George)


Înapoi la “Producţie”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori

cron