Raport "Centralizator cheltuieli/venituri - Vehicule si utilaje" - campuri suplimentare

Avatar utilizator
Atac
_________________
_________________
Mesaje: 466
Membru din: 19 Feb 2014, 13:54
Localitate: Suceava
Contact:

Raport "Centralizator cheltuieli/venituri - Vehicule si utilaje" - campuri suplimentare

Mesajde Atac » 12 Iul 2018, 03:00

Versiune: v.18.22.197In raportul "Centralizator cheltuieli/venituri - Vehicule si utilaje" se doresc urmatoarele modificari:- includere camp "Nr. inmatriculare" (sau "Nr. circulatie" cum apare pe alocuri) existent ca si coloana si in lista de grupari- includere camp "Masina" existent ca si coloana si in lista de grupari- daca in liniile raportului exista documente cu provenienta din module de financiar (de ex. o asigurare platita direct pe cont de cheltuiala din banca) sa apara si contul de cheluiala pe coloana Cont produs sau alta coloana (de ex. "Cont corespondent"), asa cum apare contul pentru produsele din liniile documentelor (acum apare "Explicatia" din financiar pe coloana de "Denumire" si dorim sa apara si contul corespondent pe coloana de cont).- includere camp "Utilizator" in listele de Coloane/Filtre/Grupari- includere camp "Tip proprietate" in listele de Coloane/Filtre/Grupari- includere camp "Status" in listele de Coloane/Filtre/Grupari- includere camp "Punct de lucru" in listele de Coloane/Filtre/GrupariDesi in liniile tab-urilor masinilor apar diverse cheltuieli provenite din BCM si facturi de furnizori, in raportul afisat apar doar o mica parte din operatiuni (nu apar cheltuiele provenite din bon de consum materiale si nici linii din facturi furnizori cu articole de clasa 6 - am gasit in schimb operatiuni din bonuri de consum obiecte de inventar si plati facute din banca pe cont de clasa 6)
Catalin Morariu

___
:blue35: Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

Avatar utilizator
LiviuP
_________________
_________________
Mesaje: 394
Membru din: 17 Feb 2014, 19:30

RE: Raport "Centralizator cheltuieli/venituri - Vehicule si utilaje" - campuri suplimentare

Mesajde LiviuP » 03 Aug 2018, 19:07

Am introdus in Nexus ERP in cadrul modului Vehicule si utilaje campuri suplimentare la rapoartele: Centralizator cheltuieli/venituri, Centralizator cheltuieli/venituri - Documente, Centralizator cheltuieli/venituri - Produse si Centralizator cheltuieli/venituri - Beneficiari:
 • Numar inmatriculare masina
 • Tip masina
 • Model masina
 • Categorie masina
 • Status masina
 • Punct de lucru masina
  CENTRALIZATOR VEHICULE SI UTILAJE 1
  CENTRALIZATOR VEHICULE SI UTILAJE 2


 • Înapoi la “Parc auto & Logistică”

  Cine este conectat

  Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

  cron