Camp nou "Blocanta" in editarea operatiilor periodice

Avatar utilizator
Atac
_________________
_________________
Mesaje: 466
Membru din: 19 Feb 2014, 13:54
Localitate: Suceava
Contact:

Camp nou "Blocanta" in editarea operatiilor periodice

Mesajde Atac » 07 Oct 2015, 03:00

Versiune: v.15.42.12
in cazul meu am o Rovinieta care a expirat. Masina respectiva nu mai circula decat in localitate si din acest motiv, legal, nu exista obligativitatea unei Roviniete valabile.
Totodata mi s-a expus si situatia in care un vehicul este in service, si vin facturi partiale de piese sau lucrari care trebuie achitate in avans si daca vehiculul are taxe/asigurari expirate nu pot selecta vehiculul pentru operarea corecta a materialelor/serviciilor. Reinoirea taxelor se face in momentul in care vehiculul paraseste unitatea de service si pot fi intarzieri de 1-2 luni.
Am semnalat acum mai bine de 1 an si nu s-a gasit rezolvare. In concluzie, va rog sa transformati avertizarea astfel incat sa se permita totusi operarea de documente pe aceste vehicule sau sa introduceti o setare la vehicule/utilaje - taxe/asigurari, la fiecare linie sa se poata opta daca expirarea taxei blocheaza operarea de documente sau nu.
Catalin Morariu

___
:blue35: Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

CiprianP
_________________
_________________
Mesaje: 88
Membru din: 22 Ian 2014, 12:32

RE: Camp nou "Blocanta" in editarea operatiilor periodice

Mesajde CiprianP » 09 Oct 2015, 14:39

In fereastra de editare a documentelor periodice (Taxe/Asigurari) si in cea de editare a operatiilor periodice de intretinere din modulul Vehicule si utilaje am introdus campul "Blocanta", permitand utilizatorului sa specifice daca, in cazul expirarii, operatia respectiva va bloca selectia vehiculului la operarea documentelor.
CAMP BLOCANT VEHICULE UTILAJE


Înapoi la “Parc auto & Logistică”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator

cron