Pagina 1 din 1

Promotii aplicabile automat la sincronizarea listelor de pret derivate

Scris: 26 Iul 2018, 03:00
de CreditPlus
Versiune: v.18.22.178
Sunt negociate reduceri procentuale (reducere pret cu un procent) pentru fiecare partener, pe Grupe si Clase de produse.
De ex, pentru produse din Grupa 1 prdusele au o reducere generala de 15%. Daca insa produsul face parte din anumite Clase ale grupei respective, se pot acorda reduceri intre 15 si 30%.
In modalitatea actuala de operare, putem gestiona astfel:
- lista de preturi pe un partener, derivata din lista principala
- promotie cu prioritate 2 pentru fiecare Grupa
- mai multe promotii asociate fiecarei Clase de produse, cu prioritate 1
- asociarea promotiilor grupei de clienti
Avand un numar mare de situatii posibile, pentru fiecare client poate fi necesara definirea catorva sute de promotii, lucru care este greu de operat si de urmarit.

Am avea nevoie de o interfata centralizata de gestionare a conditiilor comerciale, in pagina clientului, in care sa vedem Grupele si clasele de produse si sa putem completa procentele de reducere e pretului.

RE: Promotii aplicabile automat la sincronizarea listelor de pret derivate

Scris: 05 Noi 2018, 17:21
de CiprianP
In cadrul modulului "Management preturi de vanzare", pentru listele de pret derivate am creat posibilitatea selectarii unor promotii care sa se aplice automat la fiecare sincronizare. Promotiile eligibile sunt cele care reduc sau majoreza preturile de vanzare.
Practic, la apelul procedurii de sincronizare, programul va copia preturile de pe oferta de baza iar apoi va verifica si va aplica promotiile selectate, modificand, daca e cazul, preturile de vanzare.
PROMOTII AUTOMATE LA SINCRONIZARE OFERTE DERIVATE