Pagina 1 din 1

Posibilitate actualizare preturi marfa cu amanuntul pe gestiunea curenta dar cu vizualizarea stocurilor si a preturilor tuturor gestiunilor

Scris: 19 Apr 2017, 03:00
de CreditPlus
Versiune: v.17.9.88
Facturi furnizori - Optiuni -Verificare pret MA - daca este setata "Doar Gestiunea curenta", sa-i aduca la vizualizare pret si stoc pentru toate gestiunile, dar sa-i faca modificarea pretului doar pe gestiunea curenta.

RE: Posibilitate actualizare preturi marfa cu amanuntul pe gestiunea curenta dar cu vizualizarea stocurilor si a preturilor tuturor gestiunilor

Scris: 17 Oct 2017, 18:02
de AndreeaB
Am inclus in lista de optiuni disponibile pentru setarea "Verificare preturi marfa cu amanuntul" din cadrul modulului "Facturi furnizori" din aplicatia NexusERP, item-ul "Gestiune curenta cu vizualizare toate gestiunile" (v17.25.44.).

In cazul in care utilizatorul selecteaza aceasta optiune, atunci la modificarea pretului unui produs va aparea fereastra de modificare a pretului de vanzare in care ii vor fi aduse pentru vizualizare stocurile si preturile de pe toate gestiunile. Selectia insa se poate face doar pentru gestiunea din antetul documentului, fara a avea posibilitatea selectarii celorlalte gestiuni.
VERIFICARE PRET MA GEST CURENTA VIZ TOATE 01
VERIFICARE PRET MA GEST CURENTA VIZ TOATE 02
VERIFICARE PRET MA GEST CURENTA VIZ TOATE 03