Pagina 1 din 1

Task rulare importex

Scris: 02 Noi 2016, 02:00
de CreditPlus
Versiune: v.16.43.0
Se doreste trecerea unei zone specifice din import (import transfer intre conturi) in afara programului, gestionata printr-un task programabil.

varianta 1:
- ITG va scrie produsele in buffer fara executia procedurilor importex
- in Nexus programam un task care se va executa in orele in care sistemul nu este utilizat
- taskul ar trebui denumit: executie proceduri importex si va avea o lista de proceduri pe care le va executa (daca punem o lista de proceduri putem ulterior extinde sistemul si pe alte tipuri de import)
- rezultatul executiei si exentualele erori sa fie scrise in logul de operare si sa le putem livra utilizatorilor ca avertizari. In logul de erori ar trebui scrise fiecare inceput si sfarsit de executie pentru fiecare id_importex
- trebuie avut in vedere si o modalitate in care sa configurez sau sa transmit parametrii de executie a procedurii
- trebuie avuta in vedere posibilitatea de a continua / a nu continua procesarea datelor chiar daca este returnata eroare la un anumit document

Ciprian: Varianta 1 e ok.

Solicitarea a fost aprobata pentru costul de 100 EURO. Am discutat cu Ciprian termenul de rezolvare si a spus ca se poate realiza in maxim 5 zile lucratoare.

RE: Task rulare importex

Scris: 08 Noi 2016, 15:48
de TiberiuC
La "Activitati automate" am creat un nou tip de task programabil care permite executia automat a procedurilor de tip Importex.