Pagina 1 din 1

Posibilitate nouă de adăugare și ștergere multiplă atașamente asociate unei înregistrări din baza de date (util și pentru generarea declarației A4200)

Scris: 21 Sep 2018, 03:00
de NexusMedia
Posibilitate nouă de adăugare și ștergere multiplă atașamente asociate unei înregistrări din baza de date în cadrul aplicației NexusERP

RE: Posibilitate nouă de adăugare și ștergere multiplă atașamente asociate unei înregistrări din baza de date (util și pentru generarea declarației A4200)

Scris: 21 Sep 2018, 17:34
de AndreeaB
Am adăugat în aplicația NexusERP (v.18.29), în pagina Link-uri/Atașamente, butoanele "Adăugare multiplă" și "Ștergere multiplă".

Butonul de "Adăugare multiplă" este foarte util în cazul în care utilizatorul are mai multe atașamente pe care dorește să le asocieze înregistrării curente și pot fi regăsite pe disc în aceeași locație (folder). Se oferă utilizatorului posibilitatea adăugării, suprascrierii sau ignorării atașamentelor cu aceeași denumire în baza de date cu cea a fișierelor ce se doresc a fi asociate.

În cazul în care utilizatorul dorește să șteargă mai multe atașamente simultan s-a introdus butonul "Ștergere multiplă", care șterge toate documentele asociate afișate în grid, tinând cont de filtrele puse pe ecran.

Adăugarea și ștergerea multiplă de atașamente este foarte utilă pentru generarea declarației A4200. Utilizatorul trebuie să-și asocieze cu tip clasificare "Rapoarte închidere fiscală" si pe fiecare casă de marcat și sesiune pe care dorește să facă declarația, rapoartele de închidere fiscală (.p7b) (denumirea rapoartelor trebuie sa înceapă cu numărul unic de înregistrare al AMEF) și fisierul Perioada_raportare. Aceste atașamente vor fi ulterior utilizate la generarea declarației A4200 din cadrul modulului "Depunere declarații" din "Dosar contabil".
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 01
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 02
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 03
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 04
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 05
ADAUGARE STERGERE MULTIPLA ATASAMENTE 06