Creare societate - setari implicite conform sesiunii de incepere a activitatii

Avatar utilizator
Atac
_________________
_________________
Mesaje: 466
Membru din: 19 Feb 2014, 13:54
Localitate: Suceava
Contact:

Creare societate - setari implicite conform sesiunii de incepere a activitatii

Mesajde Atac » 09 Feb 2014, 02:00

Versiune: v.14.6.14
la crearea unei noi societati in Nexus, perioada de vizualizare setata ca implicita este ulterioara iar ultima sesiune blocata la modificari este necompletata. va rog ca la crearea unei societati noi sa apara parametrii: data preluare sesiune initiala, ultima sesiune blocata la modificari si perioada vizualizare, cu valori implicite curente dar care sa poata fi modificate de catre utilizator direct de aici de la creare. in conditiile in care nu se fac aceste modificari, va rog sa corectati totusi ultima sesiune blocata la modificari (anterioara datei de preluare BV) si perioada vizualizare (care sa cuprinda si anul anterior preluarii).
Catalin Morariu

___
:blue35: Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

Avatar utilizator
AndreeaB
_________________
_________________
Mesaje: 330
Membru din: 22 Ian 2014, 12:32

RE: Creare societate - setari implicite conform sesiunii de incepere a activitatii

Mesajde AndreeaB » 19 Feb 2014, 11:45

Am modificat aplicatia Nexus Erp (v. 14.10.), astfel incat, la crearea unei societati noi sa fie completata sesiunea inceperii activitatii (de ex. februarie 2014).

In aceste conditii, sesiunea preluarii balantei initiale este setata ca fiind luna anterioara inceperii activitatii (ianuarie 2014), ultima sesiune blocata la modificari este setata cu 2 luni in urma (decembrie 2013) iar perioada de vizualizare cuprinde si anul anterior preluarii.
Nu cred in nimic, dar iau in considerare totul.


Înapoi la “Nexus ERP”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 3 vizitatori

cron